Despre casele din lemn tip AFrame

Despre AFrame RO

La baza constructiilor proiectate se afla o echipa dedicata, cu o filozofie care pune accent pe limitele modului si locului în care ne traim viața. Pentru noi, durabilitatea se realizeaza prin ascultarea, respectarea și îngrijirea resurselor naturale.

Folosim metode traditionale de constructie si materiale prietenoase cu mediul, pentru a obtine case cu accent pe forma, functie si libertate, oferindu-va tot spatiul de care aveti nevoie si o infinitate de posibilitați la dispozitie.

Am combinat know-how-ul dobandit in cei peste 15 ani de activitate in productia materialelor de amenajari interioare, cu experienta echipei de proiectare pentru a realiza case cu materiale ecologice, care sa ofere spatiul propriului loc de joaca, de munca, de viata.

Echipa Concept Design Solutions, este trecuta de prima tinerete, formata din oameni iubitori de natura si care promoveaza un stil de viata sanatos.

Obiectivul nostru este de a oferi produse si servicii intr-o maniera responsabila, acoperind un segment haotic si scapat de sub control in piata roamneasca. Colaboram indeaproape cu producatori pentru a ne asigura ca materialele furnizate sunt de calitate si respecta normele CE.

Avand in vedere preocuparea obsesiva a constructorilor din Romania pentru obtinerea pretului redus al constructiilor, lasand la urma sau eliminand din calcule efectele pe termen lung a nocivitatii materialelor utilizate (melamina-formaldehida, uree-formaldehida sau fenol-formaldehid) sau performanta redusa a placilor prefabricate de termoizolatie (polistiren, vata minerala, etc.), oferta noastra se bazeaza pe materiale prietenoase cu mediul inconjurator in procesul de fabricare si ecologice din punct de vedere al impactului asupra sanatatii pe termen lung.

Casa din lemn Kit A Frame este de la bun inceput un concept clar si detaliat in ceea ce priveste necesarul de materiale, accesorii si componentele pentru ridicarea constructiei. Odata achizitionat Kit-ul casei sunt eliminate situatiile neplacute in care constructorul a uitat sau a omis detalii ce nu au fost bugetate!

Exista o mulțime de elemente care trebuiesc identificate, analizate si planificate, pentru ca în cele din urma sa purcedem la proeictarea casei din lemn personalizate de tip A Frame. Va oferim consultanta pentru alegerea terenului, stabilirea tipului de fundatie, analiza specificatilor CU si tot ce presupune dosarul de autorizare al constructiei.

Tipurile de case din lemn A Frame prezentate in oferta noastra curenta.

Kit-urile casei din lemn tip A Frame sunt flexibile, proiectate special pentru a face construcția ușoara, accesibila și personalizabila. Intregul proiect poate fi personalizat in functie de suprafata dorita, tipul constructiei A Frame si destinatia finala a acesteia.


Aboneaza-te la newsletter-ul AFrame RO