Contact A frame

Contact AFrame RO

Ne bucuram sa stim ca sunteti interesati de produsele noastre.

Deoarece cea mai mare parte a timpului ne-o petrecem la lucru in locatiile de montaj ale caselor Aframe, ne cerem scuze daca uneori raspunsul ajunge cu intarziere. Pentru a castiga timp, va recomandam sa va informati din sectiunea "cele mai frecvente intrebari si raspunsurii" prezentate mai jos.


+ Cat costa o casa Aframe?
In sectiunea Modele kit AFrame sunt prezentate in format *pdf fisele tehnice ale cabanelor, respectiv caselor de tip A Frame ofertate. In cadrul prezentarilor, in afara de schite gasiti o descriere si costurile ce definesc fiecare model.
+ Care este grosimea peretilor?
Grosimea peretilor exteriori ai caselor A Frame este de peste 30 cm. Despre structura peretilor puteti afla mai multe detalii in sectiunea Izolatia structurii casei AFrame.
+ Ce tip de izolatie este folosita?
Toate materialele utilizate pentru constructia caselor A Frame sunt ECO friendly. Nu utilizam materiale produse in amestec cu componente chimice (melamina formaldehida sau uree formaldehida). SIPcl izolatii naturale pentru peretii exteriori.
+ Ce tip de fundatie va avea casa?
In functie de gradul de inclinare a terenului (dupa caz), analiza GEO a solului si amprenta pe teren a constructiei, se va stabili tipul de fundatie cel mai potrivit. Se poate folosi o fundatie pe piloni sau varianta traditionala din beton.
+ Proiectele pot fi personalizate?
Da, proiectele de arhitectura pot fi personalizate. In cazul modelelor ofertate, costurile ce implica realizarea dosarului de autorizare sunt incluse.
+ Necesita autorizatie de constructie?
Toate constructiile ridicate pe teritoriu Romaniei, au nevoie de o autorizarea de amplasamnt sau constructie. Exceptie de la aceasta regula fac cabanutele mobile (casa cu roti), dar care nu vor avea niciodata bransamente la utilitati, din lipsa autorizatiei.
+ Putem comanda o casa la cheie?
In general constructiile A Frame sunt acoperite la exterior si finisate interior. In functie de preferintele beneficiarului, acestea pot suporta diferite alte amenajari. Oferta finala poate include toate amenajarile si accesorii la gata.
+ Cum lansez comanda!
Pentru a lansa si prelua comanda ferma, este bine sa consultati pasii ce vor fi urmati pana la receptia casei A Frame.
+ Unde pot fi livrate kit-urile Aframe!
Oriunde in Romania ! Trebuie avuta in vedere accesibilitatea masinilor de mari dimensiuni spre zona de amplasare a casei.


A Frame Romania - Jud. Prahova

e-Mail: aframeromania@gmail.com
phone: +407 29 37 48 37
Contactati-ne folosind formularul online.