Termenii si Conditii


Pentru utilizarea acestui site este necesar să citiți și să acceptați în totalitate termenii și condițiile stabilite de către administratorului acestui site conform prevederilor legale. Vizitarea în continuare a paginilor acestui site, implică acordul expres și neechivoc privind termenii și condițiile de utilizare ale site-ului https://aframe.ro

Case AFrame

I. Condițiile de utilizare a site-ului aframe.ro

SC C D S SRL care își prezintă serviciile prin intermediul site-ului https://aframe.ro în calitate de administrator, a stabilit termenii și condițiile de utilizare pentru vizitatorii și utilizatorii acestuia. Ne asumăm dreptul de a putea modifica oricând aceste prevederi fără a fi necesară o notificare prealabilă către utilizatori. De asemenea, administratorul are dreptul de a efectua orice fel de modificări asupra site-ului, de la modificări asupra conținutului text sau a structurii codului până la modificare completă a design-ului și a serviciilor site-ului fără a oferi nici un fel de notificare în acest sens. Dacă nu sunteți de acord cu termenii și condițiile impuse de administratorul site-ului https://aframe.ro nu folosiți acest site și nu solicitați sau acceptați serviciile sau produsele oferite prin intermediul acestuia.

II. Obligațiile utilizatorilor

Utilizarea web site-ului https://aframe.ro și a serviciilor prezentate prin intermediul acestuia aduce utilizatorului o serie de obligații care trebuie respectate de acesta în vederea continuării navigării de către vizitatori.

II.1. Utilizatorul web site-ului este de acord să nu modifice, copieze, transmită, reproducă, publice, vândă, orice informație prezentată prin intermediul site-ului https://aframe.ro indiferent că se referă la tehnologia de fabricație, tehnologia de proiectare, tehnologia de montaj, portofoliu clienți, sau la tarifele prezentate.

II.2. Utilizatorul se obligă să nu creeze produse derivate și sa nu revândă elementele cumpărate prin intermediul acestui site.

II.3. Utilizatorul este de acord să suporte orice costuri adiționale legate de utilizarea site-ului în cazul în care acesta solicită întocmirea unei oferte personalizate, deviz de lucrări, proiecte speciale, etc, dacă administratorul site-ului consideră necesar acest lucru.

II.4. Utilizatorul se obligă să nu prezinte, transmită, vândă, utilizeze în scopuri personale sau în scopuri comerciale, informații din conținutul ofertelor, proiectelor, devizelor sau orice fel de act, cu valoare juridică sau nu, primite din partea societății SC C D S SRL.

II.5. Utilizatorul este obligat să transmită informații reale și actualizate precum Nume, Prenume, Email, Telefon, Locație și alte documente necesare întocmirii ofertei de preț, solicitată de acesta prin intermediul site-ului https://aframe.ro

II.6. Înainte de a introduce datele cu caracter personal necesare formularului de cerere ofertă, utilizatorul trebuie să citească politica de confidențialitate a societății prin accesarea paginii Politica de Confidentialitate. Dacă informațiile prezentate nu sunt suficient de clare, utilizatorul poate solicita administratorul site-ului mai multe informații referitor la maniera de prelucrare a acestor date și perioada de arhivare a acestora.

II.7. Utilizatorul se angajează să respecte legislația în vigoare și să nu desfășoare asupra site-ului https://aframe.ro activități de tracking, hacking sau orice fel de faptă care poate afecta buna funcționare a site-ului, a serverului sau a celorlalți vizitatori ai site-ului.

III. Validitatea și securitatea datelor

III.1. Solicitarea unei oferte necesită completarea de către dumneavoastră a unui formular de înregistrare în care vor fi trecute unele date obligatorii. Aceste informații vor fi în mod obligatoriu actuale, clare și complete și vor fi actualizate de către utilizator ori de câte ori este necesar.

III.2. SC C D S SRL își rezervă dreptul de a restricționa accesul pe site și de a nu da curs unei solicitări de ofertă în cazul în care administratorul site-ului consideră că informațiile furnizate de un utilizator sunt false false, incomplete, neclare sau neactualizate.

III.3. Toate informațiile transmise prin intermediul site-ului vor fi păstrate în siguranță și vor fi prelucrate doar de către persoane avizate de către administrator.

III.4. Toate mesajele, comentariile sau anunțurile de tip text transmise către administratorul site-ului vor fi păstrate confidențiale, excepție făcând cazurile în care legea este încălcată.

III.5. Website-ul https://aframe.ro este protejat printr-un Certificat SSL. Cu ajutorul acestuia transmiterea datelor se face prin https care securizează și criptează până în server informațiile iar din server pe e-mail la administratorul paginii desemnat.

IV. Dreptul de proprietate intelectuală:

Conținutul site-ului https://aframe.ro care include texte, imagini, reprezentări grafice, programe, elemente de grafica web, scripturi și orice alte informații, este proprietatea SC C D S SRL și/sau a partenerilor/furnizorilor săi și sunt protejate de Legea drepturilor de autor și legea privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. SC C D S SRL garantează utilizatorului acces limitat pe site-ul https://aframe.ro și nu îi conferă dreptul de a descarca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scop comercial sau orice alt scop care este contrar intereselor societății SC C D S SRL, fără acordul scris și explicit al administratorului societății.

V. Legislația în vigoare

Prin vizitarea sau utilizarea serviciilor disponibile pe site, utilizatorul se declară de acord asupra faptului ca Legile Române vor guverna Condițiile și Termenii de utilizare de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și SC C D S SRL și/sau partenerii săi. În cazul în care va apărea orice fel de conflict între SC C D S SRL și clienții săi, se va încerca mai întâi rezolvarea acestuia pe cale amiabilă. Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, din orice motive, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

VI. Sugestii și reclamații

Pentru orice sugestii sau reclamații referitor la serviciile sau informațiile oferite prin intermediul site-ului https://aframe.ro vă rugăm să folosiți formularul de contact sau să ne transmiteți un e-mail la adresa aframeromania@gmail.com

Casa AFrame