design interior aframe

Suprafata utila la interior a caselor tip A Frame

Cand vine vorba de suprafata utila a unei case, ne dorim cu totii case spatioase, avand in vedere reminiscentele traumatizante ale apartamentelor cu incaperi mici, neincapatoare, in care toate lucrurile erau inghesuite. Dezavantajele unei case de mari dimensiuni il va reprezenta pretul investitiei, dar totodata costurile de intretinere vor fi mai ridicate si nu in ultimul rand facturile utilitatilor lunare vor avea valori mai ridicate.

Modele A Frame RO imbina arhitectura cu eficienta elementelor moderniste si confortul functional

Nu o sa discutam despre dimensiunile livingului si/sau al bucatariei, o sa ne focusam pe dimensiunile dormitoarelor. Avand in vedere forma constructiei, ne putem imagina cu usurinta ca partea de sus a acesteia se va ingusta, cu cat ne ridicam spre imbinarea acoperisului.

Dormitorul tau este locul in care te relaxezi, este locul in care visezi. Este acel spatiu in care te pui sa reflectezi asupra zilei pe care ai avut-o, asupra planurilor de viitor si te gandesti la visele pe care vrei sa le pui in practica. Suprafata aproximativa (la baza) a dormitorului este de peste 20 mp. Chiar daca aceasta suprafata nu este utila in totalitate, avantajul acestor dormitoare il constituie volumul de metricubi de aer la dispozitia locatarului.

cu tavanul in cap

In case tip A Frame nu o sa se intample asta niciodata !

Proeictele A Frame RO realizate de arhitectii nostri, au in vedere acest disconfort genereat de forma constructiei, astfel in cat dormitoarele de la etaj sa ofere spatiul mediu necesar pentru a ne bucura de confortul dormitoarelor.

Pe mijlocul camerei la o inaltime de 2 metri, deschiderea intre peretii laterali este de 1,6 metri. In alta ordine de idei daca ne raportam la o inaltime mai mica de 2 metri distanta intre peretii laterali se mareste in raport cu aceasta.

Spatiul de jos (de la pardoseala in sus) poate fi utilizat pentru depozitarea diferitelor accesorii ce sunt utilizate intr-un dormitor. Vitrarea dormitoarelor se face pe o singura parte, astfel reducanduse zonele unde trebuie genera o perna de aer cald iarna, pentru a impiedica disconfortul generat de temperaturile scazute exterioare.