izolatia structurii casei

Izolatia structurii casei AFrame

Structura de baza a constructiei este realizata cu dulapi uscati si tratati. Impregnarea lemnului este un procedeu de tratare impotriva daunatorilor naturali (ciuperci, insecte, mucegaiuri, etc.). De regula dulapii folositi sunt dintr-o bucata cu lungimea de 6,5 ml. Grosimea finala a peretilor exteriori este de peste 30 cm.

La interior si exterior peretii sunt placati cu lambriu sau Placi rigide din FIBRE (dupa caz), iar termoizolatia este realizata cu SIPcl. Acest material este 100% ecologic, asigura protectie ignifuga, protectie fonica, cu o capacitate de absorbtie mare a umiditatii si este anti-insecte si anti-mucegai.

structura termeizolanta aframe

SIPcl - termoizolant cu 100% grad de umplere, ignifug, anti-insecte si anti-mucegai

SIPcl este fabricat din materii prime reciclate, FARA emisie de substante volatile periculoase pentru sanatatea umana si pentru mediu. Izolatia cu SIPcl se pulverizeaza utilizand pompe speciale.

Termoizolatia are mai multe proprietati optime cum ar fi: capacitate termica de aproape trei ori mai mare decat a vatei de sticla, antifoneaza foarte bine si este ecologica. De asemenea nu determina aparitia mucegaului si asigura o foarte buna protectie contra insectelor si al rozatoarelor.

Astfel termoizolatia utilizata poate fi descrisa: 100% ecologica, cu un grad de umplere de 100%, asigura protectie ignifuga, are o capacitate de absorbtie mare a umiditatii, protectie fonica si fara toxicitate.

Structura caselor A Frame

1. Lambriu / panouri rigide fibre - 1,2 cm
2. Folie bariera de vapori - 0,04 cm
3. Izolatia SIPcl - 25 cm
4. Sandura uscata - 2,5 cm
5. Folie anticondens - 0,04 cm
6. Strat ventilatie - 4 cm
7. Sindrila sau tabla profilata
-----------------------

Acoperisul caselor A Frame

La exterior, ca si strat final, pot fi utilizate mai multe variante pentru acoperire. Sindrila de lemn, tabla prefaltuita - click Silent (ploaie fara sonor) sau tigla metalica.

Sindrila de lemn

Prima optiune recomandata este sindrila naturala, realizata si montata manual dupa metode a caror origine sunt pastrate de mestesugurile anumitor zone. Sindrila de lemn isi pastreaza calitatile pentru perioade de peste 40 ani, cu mici interventii.

Tabla prefaltuita

Acoperisul prefaltuit este o solutie completa clic & falt cu o durata de viata de peste 50 de ani. Tabla prefaltuita este proiectata sa se imbine perfect, asigurand etanseitatea acoperisului.

Tigla metalica

Avantajele recunoscute ale magneziului in aliajul ZnMg folosit la realizarea profilelor de tigla metalica includ un amestec unic cu densitate scazuta, rezistenta specifica ridicata, rigiditate, disiparea caldurii si absorbtia vibratiilor.

Etapele de constructie - cabana A Frame