Monitorizare si control iluminat si prize

Monitorizare si control iluminat si prize

Sistemul de monitorizare smart, controleaza si analizeaza intregul consum al sistemului hibrid EPG de producere a energiei electrice. Conceptul Smart Home permite identificarea solutiilor inteligente de gestionare a consumului de energie electrica, in functie de scenariile programate.


Iluminatul casei

Acest sector consumator de energie, este prioritizat. In cazul sistemului hibrid off-grid EPG consumul de energie rezervat acestui segment este stabilit din ultima etapa de consum a energiei stocate.

In functie de volumul de energie produs de siteumul hibrid, vor fi restrictionati consumatorii majori (tronsoane de alimentare cu energie electrica pentru anumiti consumatori), prin eliminare si doar in ultima instanta acest sector va ramane fara resurse, daca rezervorul de benzina al generatorului este gol.
Aceasta situatie este plauzibila, doar in cazul in care cerul este innourat mai multe zile consecutiv si nu bate vantul.


Monitorizarea prizelor

Alimentarea prizelor se face prin tronsoane de alimentare separate. Fiecare tronson defineste un anumit tip de consumatori, prioritizati in functie de puterea de energie electrica consumata. Astfel se va evita pornirea simultana a doi mari consumatori si consumarea resurselor intr-un timp gresit anticipat.

Controlul asupra prizelor din locuinta se poate face doar cu o singura atingere a telefonului. Prizele in functiune sunt administrate de controlerul general in functie de scenariul adaptat stilului dumneavoastra de viata. In plus, puteti sa le controlati si de la distanta sau sa aveti control asupra pornirii/opririi aparatelor conectate.

Contacteaza-ne si solicita oferta de pret