Contact A frame

Contact AFrame RO

Ne bucuram sa stim ca sunteti interesati de produsele noastre.

Deoarece cea mai mare parte a timpului ne-o petrecem la lucru in locatiile de montaj ale caselor Aframe, ne cerem scuze daca uneori raspunsul ajunge cu intarziere. Pentru a castiga timp, va recomandam sa va informati din sectiunea "cele mai frecvente intrebari si raspunsurii" prezentate mai jos.


+ Cat costa o casa Aframe?
In sectiunea Modele kit AFrame sunt prezentate mai multe tipuri de constructii. Orice calcul de pret se face in baza unui extras de necesar de materiale in baza proeictului.
+ Care este grosimea peretilor?
Grosimea peretilor exteriori, ai caselor A Frame proiectate de echipa noastra este de peste 30 cm. Despre structura peretilor puteti afla mai multe detalii in sectiunea Izolatia structurii casei AFrame.
+ Ce tip de izolatie este folosita?
Toate materialele utilizate pentru constructia caselor A Frame sunt ECO friendly. Nu utilizam materiale produse in amestec cu componente chimice (melamina formaldehida sau uree formaldehida). SIPcl izolatii naturale pentru peretii exteriori.
+ Ce tip de fundatie va avea casa?
In functie de gradul de inclinare a terenului (dupa caz), analiza GEO a solului si amprenta pe teren a constructiei, se va stabili tipul de fundatie cel mai potrivit. Se poate folosi o fundatie pe piloni sau varianta traditionala din beton.
+ Proiectele pot fi personalizate?
Da, proiectele de arhitectura pot fi personalizate. In cazul modelelor ofertate, costurile ce implica realizarea dosarului de autorizare sunt incluse.
+ Necesita autorizatie de constructie?
Toate constructiile ridicate pe teritoriu Romaniei, au nevoie de o autorizarea de amplasamnt sau constructie. Exceptie de la aceasta regula fac cabanutele mobile (casa cu roti), dar care nu vor avea niciodata bransamente la utilitati, din lipsa autorizatiei.


A Frame RO - Jud. Prahova

e-Mail: aframeromania@gmail.com
phone: +407 29 37 48 37
Contactati-ne folosind formularul online.