Case fara autorizatie de constructie

Case fara autorizatie de constructie

Intr-o lume a birocratiei, unde chiar si pentru un loc de parcare iti trebuie autorizatie de amplasare, modulele AFrame propuse de echipa noastra, pot fi pozitionate direct pe terenul personal, FARA auotrizatie de construire !

Constructia Escape AFrame este gandita pentru conditii climatice extreme. Izolatia robusta si constructia de calitate va mentine confortul interior in orice perioada a anului.Modul AFrame tip Cort care nu necesita autorizatie de constructie

Lasa-te inspirat de clasicul A Frame, intr-o formula inedita si moderna, gandita pentru cei care apreciaza natura si sunt dornici sa experimenteze noi senzatii in aer liber.Este recomandat sa consultati un reprezentant din cadrul departamentului de urbanism al primariei locale unde este arondata proprietatea pe care o detii si sa cunosti toate amanuntele cu privire la plasarea unei case fara autorizatie de constructie. Compania noastra este absolvita pentru orice fel de daune directe, indirecte, rezultate in urma alegerii locatiei de catre beneficiar.