Casa smart AFrame

Casa smart A Frame

O casa inteligenta, independenta energetic (autonoma) si cu design inedit - Case Smart A Frame

Casele Smart A Frame sunt gandite cu scopul de a simplifica viata beneficiarului. Cel mai important aspect pe care beneficiarul il obtine, este independenta energetica a proprietatii, urmat fiind de confort, siguranta si timp.

Casele Smart A Frame sunt concepute astfel incat intregul sistem este implementat cablat prin structura peretilor, inca din faza constructiei. Accesoriile utilizate sunt selectate in functie de sistemul de conectare directa, evitand pe cat posibil sistemele WiFi.

Ce contine kit-ul de baza al casei Smart A Frame :Case smart AFrame

Optionale Smart A Frame

In afara de sistemele de baza ce definesc casa Smart A Frame, pot fi proiectate si implementate solutii adaptate cerintelor beneficiarului. Orice echipament din casa, poate fi controlat inteligent. Pot fi adaugate la kit-ul de baza, diferite alte optiuni :

1. Senzori de miscare perimetrala,
2. Sistem de iluminare exterior,
3. Sistem cu senzor si blocare de usa/geam,
4. Sistem control jaluzele exterioare,
5. Sistem monitorizare consum de apa,
6. Sistem de monitorizare a fosei,
7. Asistent virtual,
8. Sistemele de irigatie a gradinii,
9. Sistem de monitorizare a temperaturii perimetrale exterioare.

Intregul sistem se bazeaza pe informatiile colectate de la senzorii smart care ajung la centrala generala a casei, iar aceasta va lua o decizie in functie de cum este programata. Sistemul este conectat la internet si ofera posibilitatea de a controla si monitoriza device-urile casei inteligente de la distanta cu ajutorul unui telefon mobil sau tableta smart.

Cu ajutorul centralei generale se pot programa diferite scenarii in functie de necesitatile beneficiarului, acestea putand fi apelate prin apasarea unui buton fizic, prin setarea unui interval orar, prin primirea unei informatii de la un device smart, etc.

Smart AFrame

ONE SMART APP

O singura aplicatie Smart home pentru toate dispozitivele inteligente din casa. Solutiile si echipamentele care accesorizeaza sistemul sunt gandite in functie de statutul casei si accesibilitatea la utilitati.

ON Grid / OFF Grid

Pentru case cu acces la utilitati (prosumatoare), am proeictat casa cu consum de energie zero ! Consumul energiei va fi compesat cu productia de energie alternativa, anuland prin compesare facturile lunare.
In cazul terenurilor izolate, fara acces la utilitati, casele sunt 100% independente energetic ! Nu vor exista facturi lunare, singurele taxe ce trebuiesc achitate, sunt cele de impozit anual si de combustibil fosil.

HEADING System

Incalzirea spatiului locuit va fi asigurat de combustibili alternativi in functie de preferintele beneficiarului. Pe acest sector, eticheta Smart poate fi discutabila, dar avand in vedere automatizarile ce vor monitoriza intregul sistem, putem pastra incadrarea proiectului in zona Smart.

WATER Supply

In cazul locuintelor care nu au acces la reteaua publica cu apa, alimentarea cu apa se va face din put sau fantana (dupa caz bazin colector), iar intregul sistem va fi proiectat si monitorizat de aplicatia Smart (sistem de monitorizare a consumului de apa).


Contacteaza-ne si solicita oferta personalizata pentru un Smart AFrame asa cum ti-l doresti !