Casa independenta de utilitati - detector geoelectrice

Casa independenta de utilitati

Indenpendenta fata de utilitati si utilizarea materialelor naturale necesare construirii caselor, este directia in care gandim fiecare proiect si sfatuim fiecare beneficiar sa o adopte.

Cu ajutorul tehnologiei smart, vom avea controlul asupra sursei de apa. Un set de senzori montati in cavitate, vor masura consumul si timpul de inprospatare a volumului.

Saparea unui put sau construirea unei fantani se stabileste in functie de zona geografica a terenului, arhitectura solului si resursele acestuia. Inafara de metodele traditionale de identificare a surselor de apa, putem utiliza si echipamente moderne.

Detectoarele portabile geoelectrice de apa si cavitati. Detectorul performeaza atat scanari active cat si scanari pasive prin producerea si inregistrarea simultana a pulsurilor de inalta tensiune a solului si inregistrarea tensiunii pasive naturale a solului, care sunt apoi procesate pentru a determina rezistenta solului. Adancime de scanare maxima 250 m !

Exista posibilitatea de a colecta apa dintr-un parau sau fir de apa constant si depozitarea acesteia inrt-un bazin colector. De aici apa va fi filtrata si preluata spre consum.

In oricare dintre situatii, clientul nostru va beneficia de consultanta din partea echipei A Frame RO, pentru a identifica si pune in aplicare cea mai potrivita varianta, astfel in cat sa indeplinim obiectivul final: casa independenta de utilitati.

Contacteaza-ne si solicita oferta de pret