Casa din lemn tip AFrame

Casa din lemn tip A

Dincolo de pasiune, la baza constructiilor proiectate se afla o echipa dedicata, cu o filozofie care pune accent pe limitele modului si locului în care ne traim viața. Pentru noi, durabilitatea se realizeaza prin ascultarea, respectarea și îngrijirea resurselor naturale.


Casa independenta energetic

Deoarece acest tip de constructii se integreaza perfect in natura (acolo unde utilitatile nu exista), am proiectat un sistem de producere si alimentare hibrid cu energie electrica, suficient pentru a asigura tot confortul necesar existentei zilnice.

Sistemul hibrid EPG iti permite sa alegi locatii inedite pentru amplasarea casei, locatii care nu permit racordarea la reteaua de energie electrica si/sau dupa caz.

Pentru cei care isi doresc o casa Smart a fost proiectat sistemul A Smart, perfect adaptabil tuturor modelelor din oferta noastra curenta.


Case Pasive A Frame

Casa pasiva Aframe se caracterizeaza prin confort termic stabil si un consum minim de energie. Factorii care genereaza eficienta energetica si confortul termic sunt: termosistemul de izolare a peretilor exteriori, utilizarea unui sistem de incalzire eficient si ventilatia controlata a aerului de la interior.


Conceptul ECO AFrame

Pentru fiecare casa A Frame construita, vom planta 77 de arbori. Acestia pot fi plantati chiar pe terenul clientului sau alegem impreuna zona ce uremaza a fi impadurita si unde vor fi plantati. Afla mai multe despre Conceptul ECO AFrame.Aboneaza-te la newsletter-ul AFrame RO