casa fara arhitect

Proiectul casei este inclus in oferta

O etapa dificila, care la inceput pare sa fie placuta (desenarea casei) o reprezinta schitarea / definirea viitoarei constructii. Este complicat sa stabilesti de la inceput cum sa fie viitoarea ta casa (in cela mai multe dintre cazuri fiind prima constructie), daca nu ai mai construit una inainte. Astfel apar noi si noi observatii care fac fiecare etapa (arhitectura interioara, design-ul exterior, utilitatea incaperilor si dimensiunea lor) sa se prelungeasca pe perioade lungi de timp si apasatoare dpdv la termenului de depasire al acestei etape.

Clientii nostri beneficiaza de suport si informatii prin comparatie, in baza experientei acumulate.

Avand in vedere ca legislatia privind constructiile civile din Romania s-a modificat in ultima perioada, marea majoritate a modificarilor fiind orientate spre eliminarea posibilitati constructiei unei case in regie proprie, pasii ce trebuiesc parcursi pentru a ridica o casa sunt aproape imposibili de trecut pe cont propriu fara sa ai contact direct cu un arhitect (care lucreaza cu un proeictant si un inginer pt. instalatii), un diriginte de santier (obligatoriu impus de legiuitor) si o echipa de constructori autorizati care sa isi asume lucrarea.

casa fara arhitect

Proiectul de arhitectura, rezistenta si instalatii este inclus in Kit-ul A Frame RO

Deoarece kiturile A Frame RO sunt concepute pentru a respecta codul legislativ de constructie si majoritatea conditiilor locale, clientii nu trebuie sã angajeze un arhitect pentru realizarea dosarului de autorizare si aprobarea proiectului. Pretul de baza include, de asemenea, toate proiectele de structura, rezistenta, proiectele de instalatii si o revizuire gratuita a listelor de verificare a conditiilor de autorizare locala.


Case pasive construite cu materiale sanatoase

Concept-ul A Frame

Case Pasive  |  Materiale Sanatoase  |  Autonomie Energetica